Известие

Collapse
No announcement yet.

Питанка за газов инжекцион Бардолини

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Питанка за газов инжекцион Бардолини

Здравейте колеги.рових рових и накрая реших да пусна темата. Най-накрая се реших да сложа и аз газов инж.(бензина вече е ...) та така , предлагат ми ГИ Бардолини 4 цилиндъра , моята колица е 155 1.7.Искам да попитам за качествени газаджии в района на Сухата река Хаджи Димитър за да ми свършат качествена работа понеже уредбата е 2ра ръка и не искам да дам 200 лв за монтаж и да се прецакам... Звънях в 1 сервиз на ул.макхаган но там нямаха софтуер за бардолини ..помагайте благодаря предварително
    Last edited by Furious 155; d.m.y г., 22:17.
    155 rlz

Първоначално публикувано от BuR7oNnN Покажи съобщение
    Здравейте колеги.рових рових и накрая реших да пусна темата. Най-накрая се реших да сложа и аз газов инж.(бензина вече е ...) та така , предлагат ми ГИ Бардолини 4 цилиндъра , моята колица е 155 1.7.Искам да попитам за качествени газаджии в района на Сухата река Хаджи Димитър за да ми свършат качествена работа понеже уредбата е 2ра ръка и не искам да дам 200 лв за монтаж и да се прецакам... Звънях в 1 сервиз на ул.макхаган но там нямаха софтуер за бардолини ..помагайте благодаря предварително
    Нещо не разбрах правилно... Търсиш газаджия ,но неискаш да ти я монтира тои?! За какво го търсиш тогава!? За съвет, за настроика...
    sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Колегата пита за сервиз/майстор, който да работи качествено, за да му монтират уредбата както трябва, и да я настроят добре след това.
      Поне аз така разбрах, но не мога да помогна със съвет за Сф ...
      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от BuR7oNnN Покажи съобщение
        Попитай това момче,преполагам ще ти свърши работа от Х.Димитър е.
        0878834241 Мартин
        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

От два дена съм с такъв ГИ. Компът е български и съответно софтуерът също. Казаха ми, че е безплатен и може да се свали от сайта на BSM. Не знам защо са ти казали, че нямат такъв софтуеър, мисля че навсякъде би трябвало да го имат. Успех с монтажа!
          Alfa Romeo 145 1.3 Boxer 95'EX
          Alfa Romeo 156 1.8 TS 98'
          Alfa Romeo 147 1.6 TS 04'

Comment

Първоначално публикувано от gaboo Покажи съобщение
            Не знам защо са ти казали, че нямат такъв софтуеър, мисля че навсякъде би трябвало да го имат.
            Toва не ми е ясно как го реши ама незнам дали си наясно че за да четеш газов компютър освен софтуер ти трябва и кабел за него, а той не е "free"
            Конкретно BSM може и през Bluetooth де ама там е още по-скъпо
            Last edited by Tedo; d.m.y г., 17:29.
            Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Working...
            X